KAN INTE BLOGGA!

BLÄÄÄ....jag kan typ inte blogga längre det gå typ inte. Jag hinner inte, jag orkar inte och jag har ett liv ist för att sitta vid datan hela dan. Sååååå...ja. idag var det en dålig dag! Jag var jävligt arg på min lärare för jag hatar han (han hatar mig) så det är bra så. Men nu orkar jag inte med det här så hejdå.
 
 

HINNER INTE :(

Tjaaaaaaa.....! Hej, förlåt för att jag inte har bloggat så mycket nu den senaste tiden men det har vart så att jag har övat. Ja så duktig är jag... Nej men jo, så jag har vart jätte trött när jag har kommit hem. I Fredags somnade jag NÄSTAN vid 15 i 6. Ja, det var typ bara det jag skulle säga :P Men jag har det bra så det får ni också ha!

HEJDÅ :0


ÖVERGIVEN

JAG ÄR HELT SERIÖST ÖVERGIVEN :'(


STOCKHOM

Tjäna! Jag tänkte eftersom jag inte har bloggat på ett tag det va det nog dags nu. Men igår (fredag) var jag och min familj i STOCKHOM. Vi var först i Skärholmen och åt lite sen gick vi runt där men jag hade fett ont i magen och ryggen så vi åkte till heron city och kollade på bio. (Som vi hade tänkt då) vi kollade på "De fem legenderna" i 3D o den va ju fan bra!! :D och det flög snöflingor på mig :D hah jaja men ni får ha det jätte bra!

PUSS OCH KRAM! <3 hejdåå


2013...!

Hej, jag tänkte eftersom jag inte skrev något igår så kanske det blir bra nu. Mitt nyår firade jag med BÄSTA Aggy! Vi åt god mat och kollade på fina fyrverkerier...(tror det stavas så) i Strängnäs. På dagen satt vi och BOMBADE bilder, haha. Hoppas ni hade ett grymt nyår, det hade jag iaf, HEJDÅ & GODNATT :D


(Bilden är tagen från Aggy)


RSS 2.0