IGEN...

Hallåja.
Idag åker jag till Stockholm igen och slösar bort mina pengar, det är typ så det funkar. Nej men det r julklappar och andra saker jag ska köpa, eftersom det snart är JUL. Yes, det känns ju bra.
Det jobbiga är att jag knappt har några pengar att handla för. 
en efterso det gick så bra på mitt utvecklingssamtal i Onsdags ska jag få lite pengar. För att jag  har blivit mer fokuserad och tagit skolan på mer allvar, som jag inte gjorde förra året, tihihi. 
 
Så ah...bussen till tåget går fem i nio och är där tjugo över. Tåget går 09:29 så vi har 9 minuter på oss att köpa 
tågbiljetter och bussen brukar va sen, jag vet inte hur vi ska hinna men, det löser sig. Hoppas jag.
Vi får väl se.
 
-
 
 
 

HOHOHO

Hejsan allihopa.
Det där känndes som typ det där programet rampljuset eller vad det heter, haha.
I alla fall, jag var ju på Taxinge med mamma i helgen och eftersom 4 utan mina ljus har dött/brunnit ut så tänkte jag att jag skulle köpa nya. Och det gjorde jag. 
Dom gamla ljusen köpte jag på hedlandet och på några andra ställen där dom inte kostade mer än 50 spänn,
men här kostade ett ljus 120 kr... ja man får väl ta det hur man vill men jag köpte iaf två st. Såklart jag tyckte det var mycket men dom luktade sååååå gott och det är "kvalitets ljus" enligt mig.
Jag har haft dom tända två gånger i typ 2 timmar och det är fortfarande lika mycket kvar som när jag köpte dom, vilket inte dom andra gjorde. 
Jag köpte en med doften/lukten Frosted Magnoli och den andra i Classic Rose, yaaay.
 
-
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GODMORGON

Hello Hello.
Jag är sjukt förkyld. Det är jätte jobbiiiiiigt! Men jaja...
jag och mamma ska åka till Taxinge julmarknad nu eller snart för jag är inte klar, har bara ätit frukost. 
Igår var min mor och far hos min lärare på middag, HAHA, och nej det är inte för att jag är dålig i skolan. Nej, min familj hade bjudit dom på middag och teater i Stockholm, så dom "bjöd" dom mina perents tillbaka. Och då satt jag och Oliver hemma med min farmor, fast det var ju också ganska mysigt ändå.
Hoppas ni mår bra, men nu måste jag fortsätta äta, så får ni ha det jätte bra.
 
-
 
Och ja, det är min favorit mugg.
 
 
 

TANDLÄKAREN

Ja, tandläkaren typ dödade mig, nej men jag vet inte vad hon gjorde. Jag vet inte om jag har skrivit det här men jag skulle ju dra ut en tand,och de gjorde jag. Det gick bra, bedövningen gjorde ont bara. Sen efter de  det tänkt att jag skulle gå tillbaka till skolan, men jag blödde och jag fick inte äta på 2 timmar, så jag stannade hemma istället.  
Och då när jag var hemma kände man lite då och då at det började blöda lite lätt. Elin kom med bussen, eftersom vi skulle på dans och då stte vi oss och kollade på The Walking Dead och då började det blöda som fan. 
Den här "tussen"  i munnen var vin röd efter bara några minuter. Usch, det var jätte äckligt. 
Jag stog lutande vid handfatet och det bara rann, euw euw euw euw en så var det. Så jag fick inte dansa.
Det konstiga var att när tjejerna började dansa så slutade det blöda, helt. 
Men jag var bara med på koregrafin och då skulle jag bara markera, så fick jag "skäll" tre gånger för at jag skulle ta det lungnare, haha, det var jätte svårt att bara markera. 
 
Men idag är det ju Lördag och jag är jätte förkyld, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Mina doftljus är slut så jag skulle vilja åka och köpa nåt sånt idag, men vi får se.
 
-
 
Haha, jag gjorde en bild av Hamren efter Sverige-Portugal (eller vad de va) matchen, som en...surikat.
 

SKOLAN

Idag var det skola som vanligt och jag åkte hem som vanligt efter skolan. Det känns som att det är så sjukt mycket nu hela tiden! Det är läxor och prov, för inte så länge sen hade jag fyra prov på två veckor. Det var några som sa att det fanns en lag om proven, att man bara fick ha max två-tre prov per vecka. 
Hemma gjorde jag inte mycket. Jag och några av mina kompisarhar i alla fall bestämmt att vi ska gå på "Fatta Eld" på Fredag, ska bli jätte kul för har hört många som tyckte både filmen och boken vart bra, så det ska bli spännande. Jag har boken me jag har bara läst tre sidor. 
 
Imorgon ska jag dra ut en tand...igen. Jag räknade idag hur många tänder jag hade i överkäken, och det var 12 st, och nu den här och nästa vecka ska jag dra ut två till, jag kommer inte ha någa tänder kvar! Jobbigt? Ja!
 
Annars mår jag bra, förresten så kom min klocka igår. Mamma hade sagt att den inte hade kommit, sen kom pappa hem med den några timmar senare, haha. Och jag typ skrek. Den är lite stor bara men det ska jag fixa. 
Men nu ska jag sovaaaaaa, Heej Heej.
 
-
 
 
 
 

DE JAG VILL HA "UNDER GRANEN"

Så ja...det här önskar jag mig:
 
-
 
ABERCROMBIE & FITCH
 
 ABERCROMIE & FITCH
 
ABERCROMBIE & FITCH
 
ABERCROMBIE & FITCH
 
 
ABERCROMBIE & FITCH 
 
BONDELID
 
 BONDELID 
 
 BRANDYMELVILLE
 
 BRANDYMELVILLE 
 
 MARC JACBOS KLOCKA
 
 JEANSSHORTA GINATRICOT
 
 LUSH SHOWER GEL
 
 AIR MAX
 
 "TRIP" TILL NEW YORK
 
 
Det är lite till men det orkar ja inte lägga upp, haha.
 
 
 

ASSÅÅÅÅH!

Hallåja!
Jag suger verkligen på att blogga. Jag kan ju blogga så länge jag har min mobil tillgänglig men, jag vet inte varför jag inte gör de. Men i alla fall
idag har jag vart i skolan och det va ganska tråkigt, kommer själv inte ihåg vad jag har gjort idag, haha. Sen efter skolan åkte jag hem och då städade jag mitt rum lite fort och sen bakade jag en chokladkaka, hihiii och nu har min lillebror snart ätit upp den.
Jag har ju beställt en klocka från Regal. Jag beställde den i Söndags och det stog att det skulle ta 1-3 dagar så jag hoppas den kanske kommer idag. Men det gör den säkert inte bara för att jag längtar så mycket.
Aja, jag kommer lägga ut ett inlägg om vad jag vill ha "under granen", hah.
 
 
-
 
hejdåååå

HHHHHHHHHHHHHHAAAAAAA!

Hej!
Nu har jag äntligen höstlov, så efter längtat! Fast jag har jätte mycket saker att göra, jag måste plugga till två prov, jag måste fixa saker i mitt rum, jag ska jobba och samtidigt kunna vara med kompisar.
Jag va och mini shoppade lite för ett tag sen men fick inte upp bilderna på datorn, men nu har jag dom här så här är dom guys
-
 
 
 
 
 
 
 
Ja det var bara de jag köpte.
 
 
 
 

RSS 2.0