LJUS OCH TE

Hejsaaan.
Nu sitter jg i mitt rum med tre doftljus och dricker te. Det är så skönt att bara sitta och tänka, när det är helt tyst och allt. 
Idag var jag och mina kompisar på konfirmations möte. Vi gick dit efter skolan, fast jag egentligen ska konfirmera mig inne i Strängnäs..vi sa de till "prästerna" här, men dom sa att vi gärna får vara med här också. Och det är så mysigt att vara där så vi kommer nog gå där med.
Och på lördag är första lägret, eller läger och läger, men vi ska sova över i kyrkan. Vi ska samlas där klockan 12.00 på lördagen och åka där ifrån 12.15 på söndagen. 

Efter konfirmationen gick jag hem till isabell och vi skulle kolla på sagan om ringen med några andra...men den sög.

Haha nu ska jag sova så byyye



DANS👌

HOLA!
Nu sitter jag och äter för ska snart på dans i Eskilstuna. Ganska taggad faktiskt! Vill lära mig mer såklart och eftersom det inte gick så bra förra gången så ska jag kämpa mer idag. Eller kämpa och kämpa...haha😂
iaf så ska jag "dansa bättre" haha.




FUCK LIIIIIIFE!!!!🔫

FUCK MY LIFE!!
Klippte mig idag, och det ser ju ut som hej kom och hjälp mig!! Nej men seriöst, jag tycker att det ser hemsk ut, så har legat här och gråtit så min säng är full av mascara. Men sen kom jag på att jag har mitt löshår och då blev det inte lika jobbigt längre.




HAH

Nu är klockan snart ett på dagen och jag har inte kommit iväg någonstans...känns lite jobbigt, haha, för halva dagen har typ gått. 
Vi får se hur jag gör, om jag stannar hemma eller åker nånstans. 
Eller så kanske jag ska städa min garderob...? Jag vet inte än, men nu ska jag ta något att äta, så hörs vi nog senare! 



COSY

Hej, hej och hej.
Em...idag var jag och familjen på 6:års kalas hos min kusin inne i stan så då passade jag på att köpa några grejer.(bilder på de kommer senare) 
Men det var mysigt där och dom bjöd på fika som var väldigt gott, vem gillar inte fika?
Sen när vi kom kokade jag te till mig själv och läste (inte alls mycket men men) och spelade gitarr. Så ja, det var skönt. 👍

Imorgon vet jag inte vad som händer, jag har studiedag så är ledig. Jag har inte träffat tjejerna på ett tag så skulle vilja göra de och kanske ta tåget till Stockholm. Aja, de skulle vara mysigt!







CAN'T SLEEP

Orkar inte skriva nåt men aa, ni får lite bilder 👏 




💤

MIDDAGEN

Middagen var jätte mysig!
Eller aa, det var kul! 
Lite skönt att inte Oliver var med, haha.
Så nu sitter jag hemma i soffan och är jääääätte mätt! Och det var så gott. 







FEELING LIKE A ENSAMBARN

Hejhej
Just nu är jag påväg till en restaurang med mamma och pappa bara. Min lillebror är inte med, så jag känner mig lite ensam här längst bak i bilen eftersom han oftast brukar vara med. 
Men jag tror det kommer bli rätt mysigt ändå! 



VANDRING

Jag och klassen var på vandring och sov över någonstans i skogen, första dagen gick vi 3-4 km och andra 6. 
Aja, det var rätt mysigt ändå eller jag hade en "bra tid" med dom som var med! Det kändes som att alla var licksom kompisar, man får inte den känslan i skolan. Som är lite synd kanske men men, här är lite bilder från de.
















Har fortfarande ont i axlarna pågrund av väskan...

FREDAG😍

Även fast jag har vart sjuk så känns det ändå bra att det är fredag! Har redan lite små panik över skolan redan. Och det är ju lite sådär. Men aja, jag kan ju inte göra annat än att bara köra på!

Igår så var jag på dans, jag går på ragga som är en blandning av typ salsa och street kan man säga, det är sååå roligt. Men jag hade sån träningsvärk och mådde illa så det var ännu jobbigare än vanligt. 

Så hela dan igår och idag har jag rensat och städat hela mitt rum, så känner mig rätt nöjd över mitt rum just nu 😂 




RSS 2.0